Kontakt

Duitse Advocaat Ferner

Let op: Jens Ferner is de contactpersoon voor Nederlandse klanten. We spreken alleen Duits, maar we kunnen wel Nederlands lezen en schrijven – als je alleen Nederlands spreekt, stuur ons dan een mailtje. Wij helpen u als u op zoek bent naar een strafrechtadvocaat in Duitsland, met name in de regio Aken en Heinsberg. Vooral bij de regionale rechtbank Aken en de lokale rechtbanken Aken, Heinsberg, Geilenkirchen, Düren, Eschweiler.

  • Benoeming en contact op kantoor: 02404-92100
  • Telefoonuren: U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot zaterdag van 8.30 tot 13.30 uur. Buiten deze tijden zijn we in noodgevallen bereikbaar via ons noodnummer 02404-95998727. Vergeet niet dat we alleen maar Duits kunnen spreken aan de telefoon! Bij EMail werkt het ook in het Nederlands.
  • Mail: contact@ferner.nl
  • Dieter Ferner en Jens Ferner, de advocaten van ons kantoor, zijn beide toegelaten tot de advocatuur in Duitsland en zijn beiden lid van de Orde van Advocaten te Keulen. Zij zijn niet toegelaten in Nederland. Op deze pagina worden onze activiteiten in Duitsland en onder Duits recht geadverteerd.

Wij zijn Duitse advocaten en zijn alleen actief in Duitsland. Wij zullen u niet vertegenwoordigen buiten Duitsland! Wij nemen uitsluitend mandaten aan in het Duitse strafrecht.