Mededingingsrecht & Reclamerecht

Advocaat voor mededingingsrecht in Aken & Alsdorf: Advocaat Jens Ferner, specialist op het gebied van informaticarecht, werkt voor ondernemingen in het mededingingsrecht. Het advocatenkantoor Ferner Alsdorf biedt meer dan 20 jaar ervaring in het mededingingsrecht. Tegenwoordig vertegenwoordigt advocaat Jens nog meer mandatarissen, met name op het gebied van het reclamerecht en het mededingingsrecht:

  • Oneerlijke concurrentie en misleidende reclame
  • Onderzoek van reclamecampagnes en verkoopmaatregelen
  • Heeft u een waarschuwing ontvangen in het kader van het mededingingsrecht?
  • In geval van een geschil over een contractuele boete, of dit nu voortvloeit uit een niet-concurrentiebeding of een verbodsbepaling, krijgt u een waarschuwing.
  • Beheer van concurrerende processen
  • Op het gehele gebied van het mededingingsrecht, d.w.z. in het bijzonder § 17 UWG of § 299 StGB.
  • Het advocatenkantoor Ferner is sinds de oprichting in 1996 actief op het gebied van het mededingingsrecht (UWG) en biedt een focus op alle vragen van het mededingingsrecht.

Advocaat voor mededingingsrecht in Aken

Uw advocaat voor het mededingingsrecht in de regio Aken en de Euregio: De advocaat Jens Ferner in Alsdorf, Aken, adviseert u uitgebreid op het gebied van het mededingingsrecht. Onze cliënten op het gebied van het mededingingsrecht zijn gemengd: softwarehuizen, reclamebureaus, bouwbedrijven, internet postorderbedrijven, maar ook lokale ondernemers zoals autodealers en fysiotherapeuten.

Tot onze cliënten op het gebied van het mededingingsrecht behoren niet alleen ondernemingen uit heel Duitsland, maar ook uit andere Europese landen, met name uit Nederland. Onze cliënten profiteren niet alleen van onze actuele specialistische kennis, maar ook van onze commerciële aanpak: wij adviseren niet alleen op basis van juridische vragen in het mededingingsrecht, maar ook rekening houdend met de risico’s en (potentiële) kosten van een mededingingsproces.